Založ si blog

3. dôvody pre kúpu ready made spoločnosti

Slovenský podnikateľský trh je v niektorých odvetviach presýtený – môžeme sa baviť napr. o realitnej sfére, kde na sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti Vám stačí voľná živnosť. Preto Vám odporúčame nezaspať na vavrínoch a keď už ste sa rozhodli podnikať v akejkoľvek oblasti, odporúčame Vám nestrácať čas so založením s.r.o. ale kúpiť ready made spoločnosť. Ušetríte 2-3 týždne, tento čas môžete investovať do podnikania a na získanie konkurenčnej výhody.

Tento článok je venovaný ready made spoločnostiam. Čo sú ready made firmy ?

Ide o firmy, ktoré boli založené za účelom predaja konkrétnemu klientovi, ktorý potrebuje ihneď firmu a podnikať okamžite.

V nasledujúcich bodoch sa pozrieme na výhody ready made firiem. Možno Vás presvedčíme že kúpa s.r.o je pre Vás lepšie riešenie ako založenie s.r.o.

Rýchly podnikateľský štart

Najväčší benefit predaja ready made sro je expresný podnikateľský začiatok. Podnikať môžete ihneď, podľa vašej potreby. Jedine čo musíte je kontaktovať firmu, ktorá sa zaoberá predajom ready made firiem, a zaplatiť za firmu. Firma je už zapísaná v obchodnom registri aj s rôznymi predmetmi podnikania. Odpadáva Vám starosť s papiermi, ktoré sú spojené so založením spoločností.

Buďte rýchlejší ako konkurencia

Začínate podnikať s novinkou na trhu ? Poskytujete novú alebo netradičnú službu ? Začnite poskytovať túto službu ihneď a nečakajte kým Vás predbehne niekto s ready made firmou. Nezabúdajte na fakt, že konkurencia Vás môže predbehnúť za 2-4 týždne, ktoré by ste venovali založeniu spoločnosti.

ČAS sú peniaze

Toto príslovie je známe od doby, čo vznikli peniaze. Za 2 – 4 týždne môžete prísť v konečnom dôsledku o viac peňazí, ako keby ich investujte do kúpy ready made firmy. Peniaze ale nie sú všetko. Ušetríte kopec času.

Ready made s.r.o. neplatca dph nie sú finančne náročne, dajú sa zohnať už od 399€ vrátane DPH.

Ready made s.r.o platca dph cena začína už od 2 500€. Tieto spoločnosti ale sú aj s históriou.

Nezabudnite na fakt že k ready made firme budete potrebovať virtuálne sídlo, ak nechcete uvádzať svoje bydlisko v obchodnom registri.

Ochrana osobnosti – ako podať žalobu, judikatúra

09.03.2020

Ochrana osobnosti v rámci občianskeho práva Primárne je Ochranu osobnosti upravená v zákone č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších právnych predpisov (ďalej len „Občiansky zákonník“) v ustanoveniach § 11 a nasledujúce. Okrem Občianskeho zákonníka je ochrana osobnosti zakotvená aj v iných právnych normách ako napríklad Ústava Slovenskej [...]

Ako sa legálne dostať do USA

02.03.2020

Rozhodli ste sa, že práve tento rok je ten prelomový a chcete odisť za „veľkú mláku“, no neviete čo všetko sa od Vás vyžaduje, aké víza potrebujete a ako ich získať? Preto sme sa pre vás rozhodli pripraviť súhrn, čo všetko budete potrebovať k ich vydaniu a ako sa na ne prichystať z pohodlia domova. Ak riešite či potrebujete na vycestovanie do USA víza, tak [...]

Zakladanie firiem je na ústupe, príčinou sú ready made firmy

28.02.2020

Zakladanie firiem na ústupe, príčinou sú readymade firmy Stúpajúci dopyt po readymade firmách je zjavný. Príčin, pre ktoré si podnikatelia volia radšej kúpu hotových firiem ako zakladania vlastných je niekoľko. Prvou je rozšírenie tejto možnosti medzi verejnosťou . Od počiatkov predaja ready mades firiem prešlo už viac ako 10 rokov a za ten čas sa predaj ready mades [...]

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

etuls

Založenie sro, založenie živnosti, virtuálne sídlo, vedenie účtovníctva, účtovníctvo Bratislava, ochranná známka, tvorba loga, SEO optimalizácia, tvorba web stránok, realitná kancelária,

Štatistiky blogu

Počet článkov: 90
Celková čítanosť: 311855x
Priemerná čítanosť článkov: 3465x

Autor blogu