Založ si blog

Kúpiť ready made s. r. o. oplatí

Zaobstarať si ready made spoločnosť je dobrá alternatívou k založeniu obchodnej spoločnosti na kľúč.

Ak máte dôvody prečo potrebujete svoju obchodnú spoločnosť ihneď, ide o najlepšie možné riešenie, ktoré finančne nie je náročnejšie ako založenie s.r.o..

Cena za ready made s.r.o. sa vám môže zdať na prvý dojem drahšia, ale je potrebné si uvedomiť, že zahŕňa už celý rad uhradených správnych poplatkov.

Ready made spoločnosti zažívajú boom na Slovensku ale aj v zahraniční.

Najvyšší dopyt na Slovensku zaznamenávame po ready made s.r.o. ale aj po ready made a.s.

Istú chvíľu sa takto predávala aj Ready Made SE, ktorá sa už nedá založiť, išlo o ready made spoločnosti Európskej spoločnosti. Založenie tejto obchodnej spoločnosti trvalo mesiace.

Ako prebieha kúpa ready made spoločnosti

Treba si uvedomiť že kúpa ready made s.r.o. je 100% legálna a bezpečná možnosť ako ihneď podnikať. Odporúčame Vám kupovať spoločnosti len od overených predajcov.

Spoločnosti môžu byť mladšie aj staršie, je na Vás čo si vyberiete. Musíte ale myslieť aj na  vašich zákazníkov i obchodných partnerov akým dojmom to na nich pôsobí, berte v úvahu že na orsr.sk sa dá overiť 2 klikami vek firmy.

  • V ponuke sú aj staršie ready made bez histórie ktorý nevykonávali žiadnu ekonomickú činnosť. Nemajú z minulosti žiadne záväzky či pohľadávky. Sú pripravené ihneď na predaj, aby ste mohli podnikať čo v najkratšom čase.
  • Prevod 100% obchodného podielu na vaše meno prebieha takmer okamžite.
  • V 99% prípadov sa pri ready made s.r.o. stávate štatutárnym orgánom do 24 hodín.
  • Spoločnosť má plne splatené základné imanie, ktorý nemusíte preukazovať z vlastných zdrojov, je zapísaná v obchodnom registri a vo veľa prípadoch je k firme aj ponúkané virtuálne sídlo za výhodnú cenu v niektorých prípadoch je ponuknúte aj zadarmo.

Ready made kupujte len od serióznych predajcov

Špecialistov na predaj firiem odhalíte tak, že na stránke majú aktuálny zoznam s.r.o .na predaj, ktoré si viete overiť cez orsr, ďalej majú uvedené kontaktné údaje, a takisto dávajú garanciu že firma je bez dlhov, prípadne Vám vedia ponúknuť aj spätný výkup.

Ochrana osobnosti – ako podať žalobu, judikatúra

09.03.2020

Ochrana osobnosti v rámci občianskeho práva Primárne je Ochranu osobnosti upravená v zákone č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších právnych predpisov (ďalej len „Občiansky zákonník“) v ustanoveniach § 11 a nasledujúce. Okrem Občianskeho zákonníka je ochrana osobnosti zakotvená aj v iných právnych normách ako napríklad Ústava Slovenskej [...]

Ako sa legálne dostať do USA

02.03.2020

Rozhodli ste sa, že práve tento rok je ten prelomový a chcete odisť za „veľkú mláku“, no neviete čo všetko sa od Vás vyžaduje, aké víza potrebujete a ako ich získať? Preto sme sa pre vás rozhodli pripraviť súhrn, čo všetko budete potrebovať k ich vydaniu a ako sa na ne prichystať z pohodlia domova. Ak riešite či potrebujete na vycestovanie do USA víza, tak [...]

Zakladanie firiem je na ústupe, príčinou sú ready made firmy

28.02.2020

Zakladanie firiem na ústupe, príčinou sú readymade firmy Stúpajúci dopyt po readymade firmách je zjavný. Príčin, pre ktoré si podnikatelia volia radšej kúpu hotových firiem ako zakladania vlastných je niekoľko. Prvou je rozšírenie tejto možnosti medzi verejnosťou . Od počiatkov predaja ready mades firiem prešlo už viac ako 10 rokov a za ten čas sa predaj ready mades [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

etuls

Založenie sro, založenie živnosti, virtuálne sídlo, vedenie účtovníctva, účtovníctvo Bratislava, ochranná známka, tvorba loga, SEO optimalizácia, tvorba web stránok, realitná kancelária,

Štatistiky blogu

Počet článkov: 90
Celková čítanosť: 311851x
Priemerná čítanosť článkov: 3465x

Autor blogu