Založ si blog

Kupujte spoločnosti, ktoré sú na predaj – oplatí sa to!

Celý proces založenia s.r.o. je behom na dlhú trať. Vyznačuje sa zdĺhavosťou a administratívnym zaťažením. Naša spoločnosť Vám vie ponúknuť jednoduchšie riešenie –   predaj už založených  spoločností. Recept na to ako sa dokážete odbremeniť od množstva vybavovačiek Vám prinášame v nasledujúcom článku.

Novozaložené spoločnosti

V našom portfóliu ponúkame novozaložené spoločnosti pripravené na predaj. Tieto spoločnosti sme založili len pre účel ich nasledovného predaja a tak nikdy nevstupovali do žiadnych záväzkovo-právnych vzťahov.

Výhody:

  • Sú už zapísané v Obchodnom registri
  • Už majú pridelené IČO a DIČ
  • Takisto majú splatené základné imanie
  • Nemajú žiadne záväzky
  • A sú pripravené okamžite k prevodu

V predmete podnikania majú naše spoločnosti viacero druhov živností, predovšetkým však tie, ktoré sú podnikateľmi využívané najčastejšie. Ide napríklad o  kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod), sprostredkovateľské činnosti v oblasti obchodu, služieb, výroby, atď.

Je ich možné však doplniť, či zúžiť – všetko závisí na Vašich individuálnych požiadavkách.

Cena za novozaloženú spoločnosť je konečná a zahŕňa :

  • vypracovanie všetkej potrebnej dokumentácie k prevodu obchodného podielu,
  • súdny poplatok za podanie návrhu na zápis zmien do Obchodného registra,
  • vykonanie ostatných zmien (zmena obchodného mena, sídla spoločnosti a osoby konateľa).

Pokiaľ nechcete strácať čas so zakladaním novej spoločnosti a potrebujete podnikať ihneď, porozmýšľajte nad kúpou už hotovej spoločnosti, pripravenej k okamžitému prevodu.

Potrebujete spoločnosť, ktorá má svoju históriu?

V závislosti od Vašich individuálnych požiadaviek vieme ponúknuť nielen  novozaložené spoločnosti, ale aj  také, ktoré už majú svoju históriu. Pri týchto spoločnostiach platí takisto, že je splatené základné imanie, majú pridelené IČO a DIČ, avšak fungujú určitý čas a v minulosti už vykonávali podnikateľskú činnosť. V prípade kúpy  tohto typu spoločnosti Vám zmluvne vieme garantovať jej čistotu, čiže absenciu záväzkov a pohľadávok.

Možnosť kúpy takejto spoločnosti je vhodná napríklad v situácii, keď potrebujete úver a banky sa na spoločnosti, ktoré už majú niečo za sebou pozerajú v inom svetle.

V našej ponuke sa nachádzajú aj takéto spoločnosti a cena za ne zahŕňa všetky poplatky, ktoré sme spomenuli už predtým.

Spoločnosti s registráciou pre DPH

Okrem predchádzajúcich typov spoločností máme na predaj aj tie, ktoré sú už registrované pre DPHTieto  sú vhodné pre podnikateľov, ktorí chcú začať podnikať ihneď a nemajú čas na proces registrácie spoločnosti pre DPH na daňovom úrade.

Takáto spoločnosť môže byť buď novozaložená, alebo mať svoju históriu – výber závisí len na Vás. Ceny sú však o čosi vyššie v porovnaní so spoločnosťami bez registrácie pre DPH.

Ak máte záujem, či otázky ohľadom kúpy novozaložených spoločností, či už s registráciou pre DPH, alebo bez nej neváhajte nás kontaktovať.

Ochrana osobnosti – ako podať žalobu, judikatúra

09.03.2020

Ochrana osobnosti v rámci občianskeho práva Primárne je Ochranu osobnosti upravená v zákone č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších právnych predpisov (ďalej len „Občiansky zákonník“) v ustanoveniach § 11 a nasledujúce. Okrem Občianskeho zákonníka je ochrana osobnosti zakotvená aj v iných právnych normách ako napríklad Ústava Slovenskej [...]

Ako sa legálne dostať do USA

02.03.2020

Rozhodli ste sa, že práve tento rok je ten prelomový a chcete odisť za „veľkú mláku“, no neviete čo všetko sa od Vás vyžaduje, aké víza potrebujete a ako ich získať? Preto sme sa pre vás rozhodli pripraviť súhrn, čo všetko budete potrebovať k ich vydaniu a ako sa na ne prichystať z pohodlia domova. Ak riešite či potrebujete na vycestovanie do USA víza, tak [...]

Zakladanie firiem je na ústupe, príčinou sú ready made firmy

28.02.2020

Zakladanie firiem na ústupe, príčinou sú readymade firmy Stúpajúci dopyt po readymade firmách je zjavný. Príčin, pre ktoré si podnikatelia volia radšej kúpu hotových firiem ako zakladania vlastných je niekoľko. Prvou je rozšírenie tejto možnosti medzi verejnosťou . Od počiatkov predaja ready mades firiem prešlo už viac ako 10 rokov a za ten čas sa predaj ready mades [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

etuls

Založenie sro, založenie živnosti, virtuálne sídlo, vedenie účtovníctva, účtovníctvo Bratislava, ochranná známka, tvorba loga, SEO optimalizácia, tvorba web stránok, realitná kancelária,

Štatistiky blogu

Počet článkov: 90
Celková čítanosť: 314179x
Priemerná čítanosť článkov: 3491x

Autor blogu