Založ si blog

Načo si dať pozor pri kúpe ready made s. r. o. ?

Ak premýšlate o tom, že si zaobstaráte READY MADE s.r.o., máme pre Vás pár tipov a rád ako bezproblémov kúpiť ready made firmu. Kúpa s.r.o. nie je žiadna „atómová fyzika“.

1) Bezdlžnosť

Trvajte nato aby Vám predajca ready made s.r.o. zmluvne garantoval že je predávajúca ready made firma je bez dlhov a záväzkov.  Spoločnosť Eprenur s.r.o. garantuje že všetky predávajúce firmy sú bez dlhov, overené nezávislou inštitúciou a ponúka možnosť spätného odkupu.

2) HISTÓRIA FIRMY

Ready made s.r.o. neplatca dph nemá žiadnu podnikateľskú ani obchodnú históriu. Zato ready made s.r.o. platca dph musí mať obchodnú a podnikateľskú aktivitu z dôvodu úspešnej registrácií pre DPH. Z toho vyplýva že treba byť opatrní pri kúpe ready made sro platca dph ako pri neplatcovi, ale ako sa hovorí opatrnosti nie je nikdy dosť. Preto ak budete chcieť s.r.o s históriou dajte si pozor.

Pri ready made neplatca dph by nemal vo firme nikto podnikať, a tým padom máte istotu že je „čistá“. Ak zistíte obchodnú aktivitu, odporúčame nekupovať. Pri platcovi DPH to neplatí, firma musí vykonávať obchodnú aktivitu.

Zvýšenú pozornosť Vám odporúčame pri firmách z minulých rokov, čím viac rokov má firma, tým ťažšie sa zisťujú dlhy a záväzky.

3) Konečná cena vs skryté poplatky

Nedajte sa nachytať len na dobrú cenu ready made firmy, firiem ponúkajúcich „pripravené firmy“ vyrástli ako huby po daždi. Preto za nízku cenu hľadajte mizerné služby + aktivačné poplatky + rôzne iné poplatky napr. za zápis do ORSR, súdne a správne poplatky a podobne.

Eprenur s.r.o. vždy úvádza konečnú cenu vrátane všetkých poplatkov a zmien na ORSR.

Preto vždy viete cenu dopredu a čo za ňu dostanete. Môžeme tvrdiť že naše ceny sú najvýhodnejšie na trhu, vzhľadom na kvalitu a množstvo.

4) Referencie

Referencie na stránke odporúčame nebrať vážne, z dôvodu že nemusia byť založené na pravde.

Odporúčame Vám prečítať si referencie/recenzie na google profile alebo na facebooku.

5) Nedajte na prvú ponuku

Možnosti a ponúk na kúpu ready made s.r.o. je veľa, preto odporúčame zvážiť veľmi dobre každú jednu možnosť a vybrať si tú spoločnosť čo Vám vyhovuje najlepšie či už po finančnej stránke (nákupná cena) alebo po stránke podnikateľskej (predmety podnikania a voľné živnosti). Treba aj zvážiť či Vám ponúknuté aj sídlo firmy prípadne virtuálne sídlo.

 

Držíme Vám palce pri kúpe ready made s.r.o.

Ochrana osobnosti – ako podať žalobu, judikatúra

09.03.2020

Ochrana osobnosti v rámci občianskeho práva Primárne je Ochranu osobnosti upravená v zákone č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších právnych predpisov (ďalej len „Občiansky zákonník“) v ustanoveniach § 11 a nasledujúce. Okrem Občianskeho zákonníka je ochrana osobnosti zakotvená aj v iných právnych normách ako napríklad Ústava Slovenskej [...]

Ako sa legálne dostať do USA

02.03.2020

Rozhodli ste sa, že práve tento rok je ten prelomový a chcete odisť za „veľkú mláku“, no neviete čo všetko sa od Vás vyžaduje, aké víza potrebujete a ako ich získať? Preto sme sa pre vás rozhodli pripraviť súhrn, čo všetko budete potrebovať k ich vydaniu a ako sa na ne prichystať z pohodlia domova. Ak riešite či potrebujete na vycestovanie do USA víza, tak [...]

Zakladanie firiem je na ústupe, príčinou sú ready made firmy

28.02.2020

Zakladanie firiem na ústupe, príčinou sú readymade firmy Stúpajúci dopyt po readymade firmách je zjavný. Príčin, pre ktoré si podnikatelia volia radšej kúpu hotových firiem ako zakladania vlastných je niekoľko. Prvou je rozšírenie tejto možnosti medzi verejnosťou . Od počiatkov predaja ready mades firiem prešlo už viac ako 10 rokov a za ten čas sa predaj ready mades [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

etuls

Založenie sro, založenie živnosti, virtuálne sídlo, vedenie účtovníctva, účtovníctvo Bratislava, ochranná známka, tvorba loga, SEO optimalizácia, tvorba web stránok, realitná kancelária,

Štatistiky blogu

Počet článkov: 90
Celková čítanosť: 314785x
Priemerná čítanosť článkov: 3498x

Autor blogu